Увидели опечатку?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Поиск

Засувка димоходу 40 SVT 201 Печать

 

Засувка димоходу 40 SVT 201

 

Тип Засувки димоходу чавунні
Група Литво для печі та каміна з чавуну
Розмір монтажний внутрішній, мм 160 х 160
Розмір зовнішній фасадний, мм 210 х 210
Колір не крашена
Вага, кг 3.0
Матеріал чавун
Опис Прямокутна шиберна засувка для цегляної печі
Виробник SVT Oy
Країна Фінляндія
EAN6419876002010

Засувка SVT 201

 

Засувка SVT Засувка для димоходу пічна чавунна засувка
Засувка пічна Засувка димохідна шибер чавунний

 

Чавунна пічна засувка SVT 201 з прохідним каналом 160х160 мм від фінського виробника Sepon Valutuote Oy має просту конструкцію, міцна та невибаглива, допоможе зберегти тепло Вашого будинку та підвищити безпеку печі чи каміна!

Пічна засувка - необхідний елемент для регулювання тяги димоходу, виведення з димоходу продуктів згоряння та оптимізації ККД опалювального приладу в цілому.  В основному засувки димоходу використовуються для регулювання інтенсивності горіння та тепловиділення.

Пічна засувка призначена для закривання димової труби після топки печі або для перемикання димових каналів в опалювально-варильних печах та камінах.

Пічна засувка складається з чавунної рамки та чавунної пластини-движка, яка пересувається (ходить) в пазах рамки. Рамку встановлюють в процесі кладки печей закріплюючи між рядами цегли (притискають цеглою).

Виготовляються засувкидля печі - пластинами з чавуну, який не деформується і не втрачає своїх властивостей навіть за інтенсивної експлуатації.

Вибирають пічні засувки залежно від розмірів димаря (прохідного каналу). Іноді, для збільшення герметичності закривання, встановлюють другу засувку, з розташуванням трохи вище за першу.  Найчастіше засувки встановлюють на початку труби відведення диму. Як пічні чавунні засувки. так і в'юшки рекомендується розташовувати якомога далі від топки.

Без засувки не обходиться жодна піч.

 

Каталог SVT
Інструкція вкладка SVT
Прайс-лист SVT

 

Зустрічається як:

SVT201, SVT 201, СВТ 201, SVT, Засувка SVT, Заслінка SVT, ва́трище, димові засувки, Запірні пічні пристрої, Заслiнка з рамкою, Заслiнка чавунна, Пiчна в'юшка, в'юшка, Заслiнки димоходу, Заслiнки чавуннi, Заслінка димоходу пічна, Заслінка димоходу, Заслінка камінна, Заслінка пічна, заслінка шиберна, заслінка шиберу, Заслінка, Заслінки пічні, засувка в димарь, Засувка димаря пічна, Засувка димохідна, Засувка димохода, Засувка димоходу, Засувка для димоходу, Засувка камінна, Засувка пічна, Засувка чавунна, Засувка шиберна, Засувка, Засувки пічні, Засувки, кóминóк, Ка́гла́, Кагля́нка, камінна засувка, камінне лиття, Люхта, Пічна засувка, пічна чавунна засувка, пічне лиття, Чавунне лиття, шибер чавунний, Шубер, Sepon Valutuote



Tags: SVT201  SVT 201  СВТ 201  SVT  Засувка SVT  Заслінка SVT  ва́трище  димові засувки  Запірні пічні пристрої  Заслiнка з рамкою  Заслiнка чавунна  Пiчна в'юшка  в'юшка  Заслiнки димоходу  Заслiнки чавуннi  Заслінка димоходу пічна  Заслінка димоходу  Заслінка камінна  Заслінка пічна  заслінка шиберна  заслінка шиберу  Заслінка  Заслінки пічні  засувка в димарь  Засувка димаря пічна  Засувка димохідна  Засувка димохода  Засувка димоходу  Засувка для димоходу  Засувка камінна  Засувка пічна  Засувка чавунна  Засувка шиберна  Засувка  Засувки пічні  Засувки  кóминóк  Ка́гла́  Кагля́нка  камінна засувка  камінне лиття  Люхта  Пічна засувка  пічна чавунна засувка  пічне лиття  Чавунне лиття  шибер чавунний  Шубер  Sepon Valutuote