Увидели опечатку?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Поиск

Колосникова решітка (Колосник 6L) SVT 108 Печать

 

Колосникова решітка (Колосник 6L) SVT 108

 

Тип Колосники и колосникові решітки
Група Литво для печі та каміна з чавуну
Розмір монтажний , мм 175 х 345
Розмір зовнішній
, мм 175 х 410
Колір, не фарбований 
Вага, кг 3,5
Матеріал, чавун
Виробник, SVT (Sepon Valutuote Oy)
Країна, Фінляндія
Код, EAN6419876001082

Колосник SVT

 

Колосник для печі чавунний колосник Колосникова решітка

 

Колосникові решітки SVT 108 призначена для монтажу в топках печей, що використовують деревне та тверде паливо.
Колосникова решітка - це частина конструкції топки, в вигляді чавунної решітки, яка встановлюється на низ камери, де відбувається згорання палива, тому найбільші температурні навантаження лягають саме на колосники.

Колосники SVT відлито з високоякісного чавуну з додаванням всіх спеціалізованих добавок, що робить його стійким до коливань температури та надає довгий термін служби. Під впливом сильного нагріву вони зберігають свою форму, не плавляться і не горять. Крім того, висока міцність чавуну дозволяє колосниковій решітці не боятися розриву чи стиснення що забезпечує тривалу та безпроблемну експлуатацію.

Колосники SVT встановлюються горизонтально між боковими стінками на спеціальні уступи на поді топливника печі або каміна (внизу топки) над зольником-піддувалом так, щоб пази були направлені уздовж топливника (від дверцят до задньої стінки). Щоб уникнути прогорання встановлюйте колосникові решітки вузькою стороною ребер вниз.

Решітка-колосник SVT призначена для утримування шару твердого палива що горить в камері спалювання. Щілини в решітці забезпечують безперешкодний доступ кисню до палива і при правильному положенні дверки піддувала створюють потужну пічну тягу. Тяга необхідна для того, щоби піч виробляла жар, від якого безпосередньо залежить рівень і швидкість обігріву приміщення. Оскільки рівень тяги впливає і на швидкість горіння, відповідно, регулюючи тягу, можна контролювати витрату палива. Крім тяги, решітка-колосник забезпечує відсів та видалення твердих продуктів згоряння (попіл, зола) з камери топки через отвори в колоснику їх просипання до резервуару зольника.

Під час використання печі або каміну треба стежити, щоб колосники були достатньо завантажені паливом, своєчасно звільняти їх від золи і шлаків.

Основні плюси чавунних колосників - надійність і можливість проведення заміни.

 

Каталог SVT
Інструкція вкладка SVT
Прайс-лист SVT

 

Зустрічається як:

SVT, SVT108, SVT 108, СВТ 108, колосник 108, Колосник SVT, Колосник 6L, колосники SVT, Решітка колосникова, колосникова решітка SVT, колосникова решітка, решітки колосникові, колосникові решітки, Колосники, Колосник, Колосник для печі, колосник для каміна, колосник для грубки, Колосники пічні, Пічний колосник, Камінний колосник, Чавунні Колосники, Колосник чавунний, Колосник чавун, Колосник-решітка, колосникові решітки, рушта, Flat grate, Grate, Grid iron, Gridwork, Lattice crate, Rack, Sieve grate SVT, Sepon Valutuote



Tags: SVT  SVT108  SVT 108  СВТ 108  колосник 108  Колосник SVT  Колосник 6L  колосники SVT  Решітка колосникова  колосникова решітка SVT  колосникова решітка  решітки колосникові  колосникові решітки  Колосники  Колосник  Колосник для печі  колосник для каміна  колосник для грубки  Колосники пічні  Пічний колосник  Камінний колосник  Чавунні Колосники  Колосник чавунний  Колосник чавун  Колосник-решітка  колосникові решітки  рушта  Flat grate  Grate  Grid iron  Gridwork  Lattice crate  Rack  Sieve grate SVT  Sepon Valutuote